SON DAKİKA
Anasayfa | Künye | Sitene Ekle | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
Web Stats
Yazı Karakteri Boyutu:
   
Atık Su Arıtma Tesisi
26 Haziran 2008 Perşembe 20:46
Atık Su Arıtma Tesisinin Projesi Tanıtıldı
Atık Su Arıtma Tesisi’nin Projesi Tanıtıldı
 
Adıyaman Belediyesi tarafından Bahçecik Mahallesi’nde yapılması planlanan Adıyaman Belediyesi Atık su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili olarak 16 / 12 / 2003 tarih ve 25318 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 9. maddesi uyarınca halkı yatırım hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere halkın katılımı toplantısı gerçekleştirildi.
 
Atık Su Arıtma Tesisi’nin Projesi Tanıtıldı
 

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Özbek, İl Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar, çeşitli resmi kurum yetkilileri, proje görevlileri, basın mensupları ve çok sayıda halk katıldı.

Proje yetkilileri tarafından katılımcılara bilgi verilirken, projenin Adıyaman’a ne gibi katkıları olacağı anlatıldı. Katılımcılar tarafından sorulan soruları cevaplandıran yetkililer, 2008 sonunda projenin tamamlanacağını ve 2009 başında ihale edileceğini söylediler.

Bu haber toplam 231 defa okunmuştur
Diğer Başlıklar

Kayan Yazı
    Gazete 1. Sayfaları
    Linkler
adıyaman
adiyaman haber
Yusuf DÜNDAR
adiyaman
Gölbaşı Haber
gölbaşı haber
Cenk GÜLEN
adıyaman
Naif KARABATAK
adiyaman
Kanal5 TV
Kanal 5 Sorumlusu İhsan Kuzu
Sincik Haber
Şehit Tahir YETKİN
Tüm Yazarlar
    Anket
    Milletvekillerimizin Adıyaman ile ilgili çalışmalarını yeterli buluyor musunuz?
    Evet
    Bazıları Çalışıyor
    Hayır
    Bilmiyorum
Ana Sayfa | Künye | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |
anadoluweb© 2007-2008