SON DAKİKA
Anasayfa | Künye | Sitene Ekle | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
Web Stats
Yazı Karakteri Boyutu:
   
HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR
26 Mayıs 2008 Pazartesi 17:04
Adıyamanın gururu CFS Kartal Spor Şampiyonluğu göğüslemenin mutluluğunu yaşıyor

Haber: Abdulkerim SONKAYA

HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR
 
Adıyaman’ın gururu CFS Kartal Spor Şampiyonluğu göğüslemenin mutluluğunu yaşıyor
İstanbul’da 2.Amatör liginde ilk kez bu yıl merhaba diyerek lig’e başlayan Adıyaman’ın gururu CFS Bağcılar Kartal Spor Sezonu ŞAMPİYON olarak Bitirdi
 
İstanbul’da 2.Amatör liginde ilk kez bu yıl merhaba diyerek lig’e başlayan Adıyaman’ın gururu CFS Bağcılar Kartal Spor, ligin son maçında kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Çapa spor’u 3–2 yenerek şampiyon olması İstanbul’daki Adıyamanlılar arasında büyük bir sevinç yarattı.
 
Kupayı Sait YÜCEL'in Elinden Aldılar  Adıyamanlı Cemal Boğatekin’in Başkanı olduğu CFS Bağcılar kartal spor Sevincini Başkan BOĞATEKİNLE Paylaşıyor
 
Lig maratonunda oynadığı 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Ligi kasıp kavuran Adıyamanlı Cemal Boğatekin’in Başkanı olduğu CFS Bağcılar kartal spor, ligdeki en yakın takımı 31 puan ile ikinci olan Bayrampaşa Sinop spor’a dört fark atarak şampiyon olmayı başardı. Şampiyon takımının kupasını İstanbul Amatör Futbol Federasyonu Başkanı Sait Yücel verildi.
 
Hayrettin Karaman, Hayatın en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirtti
 
Maç sonunda sevincini oyuncularıyla birlikte paylaşan CFS Bağcılar Spor teknik direktörü Hayrettin Karaman, Hayatın en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, ligin ilk haftasından bu yana şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkan oyuncuların bugüne kadar sarf ettiği gayreti takdirle karşıladıklarını söyleyerek, kendilerine her türlü desteği veren Kulüp Başkanına ve bütün yöneticilerin teşekkür etti.
Maç sonrasında başarılardan dolayı bütün futbolcuları kutlayan Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin ise, “Ligin ilk senesinde şampiyonluğu göğüslemenin zevki bana göre bir başkadır. Büyük hedeflerin sınırı olmadığını düşünerek bundan sonra her sene şampiyon olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şampiyonluğu yaz, kış demeden bütün maçlarda takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyorum ” dedi.
 
Adıyamanın Sevilen Yüzleri de Tribünde yerlerini alarak Adıyaman’ın gururu olan CFS bağcılar kartal Spor’a sahip çıktılar
 
ADIYAMAN’IN SEVİLEN YÜZLERİ DE TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
 
Tansiyon’un yüksek olduğu böylesi anlamlı bir karşılaşmaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Eski Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mustafa Karlı, İşadamı Mustafa Özyaşar, Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkan Yardımcısı Ramazan Kuş tribünde yerlerini alarak Adıyaman’ın gururu olan CFS bağcılar kartal Spor’a sahip çıktılar. Maç sonunda Nevzat Bayhan ve Mahmut Göksu şampiyon takımın yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını kutlayarak başarıların devamını dilediler.
 
Taraftar Maç Boyunca Hiç Susmadı Takımını Destekledi
 
TARAFTARLAR MAÇ BOYUNCA HİÇ SUSMADI
 
Daha önceki maçlarda olduğu gibi ligin son karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmayan yüzlerce taraftar maçın oynandığı Bağcılar Belediyesi sahasına akın ederek takıma destek verdiler. Maç boyunca takımın lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya girerek sevinçlerini futbolcularla birlikte paylaşarak eğlendiler.
 
YAŞLI VE ÇOCUKLU ANNELERİN FUTBOL AŞKI BİR BAŞKAYDI
 
YAŞLI VE ÇOCUKLU ANNELERİN FUTBOL AŞKI BİR BAŞKAYDI
 
Tribünü renklendiren en önemli olay hiç kuşkusuz maçı izlemeye gelen hanımlardı. Türk Futbol’u için örnek bir davranış sergileyerek yaşlı genç demeden çok sayıda bayan taraftarda tribünde yerlerini alması dikkatlerden kaçmadı. Özelikle yaşlı bayanların yanı sıra kucağında bebekle gelen Annelerin futbol aşkı ise bir başkaydı… Tribününü renklendiren bu önemli kareler, Türk futbol’un geleciği için örnek olabilecek nitelikteydi.
Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
Diğer Başlıklar

    Gazete 1. Sayfaları
    » Piyasalar
$ USD
1.6770
€ Euro
2.0980
IMKB
21.966
Altın
41.63
    Linkler
Adıyaman Haber
Bir İnsanlık Dramı
Yaşam
Yatırıma Davet
Adıyaman Haber
MASAK Uyardı
Naif KARABATAK
gazete adıyaman
Bilal KARADAĞ
adiyaman-haber
Kahta Haber
kahta haber
Kahta Haber
kahta haber
Çelikhan Haber
çelikhan haber
adıyaman
ADİYAMAN-HABER
Adıyaman Haber
adiyaman-haber
İsmail Hakkı KOÇAK
gazete adıyaman
Kanal5 TV
Kanal 5 Sorumlusu İhsan Kuzu
Sincik Haber
Şehit Tahir YETKİN
Tüm Yazarlar
    Anket
    Milletvekillerimizin Adıyaman ile ilgili çalışmalarını yeterli buluyor musunuz?
    Evet
    Bazıları Çalışıyor
    Hayır
    Bilmiyorum
Ana Sayfa | Künye | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |
anadoluweb© 2007-2008