SON DAKİKA
Anasayfa | Künye | Sitene Ekle | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
Web Stats
Yazı Karakteri Boyutu:
   
Sabit Soyguna Son
09 Nisan 2008 Çarşamba 17:32
Bu bağlamda Tüketiciler Birliğinin Şube Başkanları geçtiğimiz Cumartesi(05.04.2008) Adanada buluştular.

 

    Sabit Soyguna Son
 
            Başlıktan da anlaşıldığı üzere, ev ve iş yeri telefonlarımız için ödediğimiz ücrete bir tepki kampanyası başlatıldı.

Öncelikle ev veya işyeri telefonlarımızdan alınan sabit ücret adı altındaki ücretin henüz karar karmaşasından kurtulamadığını belirteyim. Bir mahkeme tüketici lehine karar verirken üst mahkemeye itirazın yoluna da açmıştır.

Sabit Ücret: “ Herhangi bir hizmet ve konuşma bedeli karşılığı olmaksızın, sadece iletişime hazır bulundurmak “ şeklinde ifade edilen bu ücrete doğal olarak herkesin tepkisi vardır.

Bu bağlamda Tüketiciler Birliğinin Şube Başkanları geçtiğimiz Cumartesi(05.04.2008) Adana’da buluştular.

Sabit telefonlarımız için ödediğimiz “ Sabit Ücret “ konusu hakkında tüketicilerin ortak tepkisini Adana’dan bir kampanya başlatarak dile getirmeye çalıştılar.

Sabit Soyguna Son “ adlı kampanyaya bizlerinde bu haksız uygulamaya bir son verilmesini sağlamak adına destek olmamız şarttır.

Bu konuda Tüketiciler Birliği Adıyaman Şube Başkanı ve yönetiminin ne gibi bir çabası olacak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu konuya ek olarak İnternet kullanıcıları da düşünülmeliydi. Evde, işyerinde internet kullanmak isteyenlerin Sabit Telefon kullanma koşulu ortadan kaldırılmalıdır.

Nedenine gelince, eskiden interneti kullanınca Sabit Telefonlarımız meşgul çalar, telefon ile görüşme yaparken de interneti kullanamazdık ve tek fatura gelirdi.

ADSL ile beraber aynı zamanda hem sabit telefonu kullanabiliyor hem de internete erişim sağlanabiliyor. Ayrıca Sabit Telefon ücreti ayrı fatura ile İnternet ayrı fatura ile gelmektedir.

O halde birbirinden bağımsız olabilen bu sistemi dileyen kullanıcı Sabit Telefon kullanma ve ücret ödetilmek zorunda bırakılmamalıdır.

Tüketiciler birliğinin gözünden kaçmış olmalı, bizden hatırlatması umarım Adıyaman Temsilcileri bu uyarıyı dikkate alarak genel merkez ile bu konu hakkında bir gelişme sağlatabilir.

Sabit Soyguna Son adlı kampanyaya katılmak isteyenlerin Telekomünikasyon kurumuna bir dilekçe göndermeleri gerekmektedir.
 
Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
Diğer Başlıklar

Kayan Yazı
    Gazete 1. Sayfaları
    Linkler
Adıyaman Haber
adiyaman
Adıyaman Haber
gazeteadiyaman
Adıyaman Haber
adiyaman-haber
Gölbaşı Haber
gölbaşı-haber
Gölbaşı Haber
gölbaşı-haber
adıyaman haber
adiyaman
adıyaman
adiyaman-haber
Adıyaman Haber
adıyaman
Kanal5 TV
Kanal 5 Sorumlusu İhsan Kuzu
Sincik Haber
Şehit Tahir YETKİN
Tüm Yazarlar
    Anket
    Milletvekillerimizin Adıyaman ile ilgili çalışmalarını yeterli buluyor musunuz?
    Evet
    Bazıları Çalışıyor
    Hayır
    Bilmiyorum
Ana Sayfa | Künye | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |
anadoluweb© 2007-2008