SON DAKİKA
Anasayfa | Künye | Sitene Ekle | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
    Linkler
Mustafa IŞILDAK
m.isildak@hotmail.com
Bilal KARADAĞ
bkaratag02@hotmail.com
Mustafa YÖRDEM
Fahrettin ÇELİK
samsattema@hotmail.com
İzzettin BİLGİN
www.izzettinbilgin.com
Yusuf DÜNDAR
Tüm Yazarlar
Yazı Karakteri Boyutu:
   
Arif Ağaoğlu Bulvarı Genişliyo
18 Mart 2008 Salı 18:58
...Arif Ağaoğlu Bulvarında yol genişletme çalışmaları yapıyor
Arif Ağaoğlu Bulvarı Genişliyor
             Besni Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Merhum Adıyaman Milletvekili Arif Ağaoğlu ‘nun adını taşıyan Arif Ağaoğlu Bulvarı’nda yol genişletme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında 7 metrelik yol 50 metreye çıkarılıyor.
             Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler, hâlihazırda 7 metre olan fakat imar planında 50 metre olarak görülen bulvarda yol genişletme çalışmalarına başladı. Belediyeye ait iş makineleriyle bir yandan yolun kot ve dolgu işlemleri yapılırken, diğer yandan da kanalizasyon şebekesi döşeniyor.
 
      Besni Arif Ağaoğlu Bulvarı Genişletiliyor
 
Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni’yi çağdaş bir kent haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Kentin sorunlarına köklü çözümler bulmak amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını aktaran Başkan Öztürk, “Söz konusu bölgede hızlı bir yapılaşma var. Yapılaşmanın planlı ve sorunsuz olması için, bölgede yol ve alt yapı çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında 7 metrelik yolu 50 metreye çıkarıp kanalizasyon şebekesini döşeyerek bölgeyi yapılaşmaya hazır hale getiriyoruz” dedi.
Başkan Öztürk, havaların düzelmesiyle birlikte yol ve altyapı çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğini kaydetti.
Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
Diğer Başlıklar


powered by freefind
Ana Sayfa | Künye | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |
anadoluweb© 2007-2008