SON DAKİKA
Anasayfa | Künye | Sitene Ekle | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
Web Stats
Yazı Karakteri Boyutu:
   
Conan Spor Merkezi Açıldı
15 Temmuz 2008 Salı 17:58
Dünya Vücut Geliştirme 3.sü Hakan Gümüş Adıyamanda

                                      Ferhat YılboğaHaber: Ferhat Yılboğa

Conan Spor Merkezi Açıldı

Dünya Vücut Geliştirme 3.sü Hakan Gümüş Adıyaman’da
 
            Conan Spor Merkezinin Açılış Töreni
 

İlimizde uzun yıllardır vücut geliştirme fitness, aerobik gibi spor dallarında hizmet veren Conan spor Kulübü bünyesinde yapmış olduğu tadilat ve yeni spor malzemeleri ile kendisini yenileyip görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Milli Sporcu ve Uzman Antrenör Sinan Söyler ve Gürkan Gürsoy’un sahibi olduğu Conan Spor Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Conan spor salonunun açılışına Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy, Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş ve çok sayıda sporcu katıldı.
 
Conan spor salonunun açılışına Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy, Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş ve çok sayıda sporcu katıldı.
 

Conan spor merkezinin açılışını yapan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, bu tür spor salonlarının il için gerekli olduğunu ve ile fayda sağlayacağını söyledi. 

Yapılan açılışın ardından Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş, tarafından açılışa katılan davetlilere bir gösteri yapıldı. Katılımcılar Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş’ ü beğeni ile izledi.

Milli Sporcu ve Uzman Antrenör Sinan Söyler, “Amacımız; Adıyaman halkına daha modern, lüks, hijyenik daha zengin aletlerle sağlıklı zayıflama, kilo alma, vücut geliştirme, fitness, bayanlar ve erkekler üzerinde bölgesel zayıflama programları, sağlıklı yaşam olmak üzere insanlara daha kaliteli spor yaptırmak. Açılışımıza bizi kırmayarak katılan bütün davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş
 
Dünya Vücut Geliştirme üçüncüsü Hakan Gümüş ise Uzun zamandan beri Adıyaman’a gelmeyi planlıyordum. Bugüne kısmet oldu. Adıyaman’a ilk defa geliyorum. Güzel bir kent. Amacım 14 Ekim’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasının Takım seçmeleri Kasım’ın 4-9 tarihlerinde Malama Bahran’da yapılacak. 80 kiloda yarışmak istiyorum. Rakiplerimi her geçen gün takip ediyorum. Bu işleri en iyi şekilde yapabilmek için diyetle beraber çalışma ve iradeyle en iyi şekilde bir yerlere varacağım” diye konuştu
Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
Diğer Başlıklar

    Gazete 1. Sayfaları
    » Piyasalar
$ USD
1.7040
€ Euro
2.1310
IMKB
21.228
Altın
40.33
    Linkler
Tut haber
tut haber
Adıyaman Haber
adiyaman-haber
Yaşam
adiyaman-haber
adıyaman
adıyaman-haber
adıyaman haber
adiyaman-haber
Gölbaşı Haber
gölbaşı-haber
Adıyaman Haber
adiyaman-haber
Bilal KARADAĞ
adiyaman-haber
adıyaman
adiyaman-haber
Naif KARABATAK
gazete adıyaman
Kemal ÖZER
adiyaman-haber
Yusuf DÜNDAR
adiyaman-haber
İsmail Hakkı KOÇAK
adiyaman-haber
Naif KARABATAK
gazeteadiyaman
Okuyucu Mektupları
Özgür KARAKAYA
Gölbaşı Haber
gölbaşı-haber
Kahta Haber
kahta haber
Kanal5 TV
Kanal 5 Sorumlusu İhsan Kuzu
Sincik Haber
Şehit Tahir YETKİN
Tüm Yazarlar
    Anket
    Milletvekillerimizin Adıyaman ile ilgili çalışmalarını yeterli buluyor musunuz?
    Evet
    Bazıları Çalışıyor
    Hayır
    Bilmiyorum
Ana Sayfa | Künye | Bize Ulaşın | Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle |
anadoluweb© 2007-2008